Τοποθεσία - Ξενοδοχείο Αφροδίτη στη Σκόπελο, στον Πάνορμο

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο πέχει μόνο 10χλμ. από τη Χώρα της Σκοπέλου και αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν να αποδράσουν εύκολα στις κοντινές παραλίες της Σκοπέλου που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον Πάνορμο και προσεγγίζονται σε 5-10 λεπτά της ώρας. Το Αφροδίτη αποτελεί μια μοναδική πρόταση για κοντινές αποδράσεις όπου μπορείτε να απολαύσετε βουτιές, περιπάτους στη φύση, επίσκεψη σε κινηματογραφικά τοπία, γαστρονομική κουζίνα και πολλά άλλα. Το Αφροδίτη αποτελεί πραγματικά μια αναδυόμενη ομορφιά στον κόλπο του Πανόρμου.

Σκόπελος

Η Σκόπελος βρίσκεται γεωγραφικά ανάμεσα στη Σκιάθο και την Αλόννησο και ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Σποράδων. Γνωστή ως το μπλε και πράσινο νησί, το μεγαλύτερο κομμάτι της Σκοπέλου καλύπτεται απο πυκνά πευκοδάση, ελαιώνες και άλλα οπωροφόρα δέντρα. Υπέροχες παραλίες και γραφικά χωριουδάκια συμπληρώνουν το πανέμορφο τοπίο της Σκοπέλου.

Πώς θα έρθετε

Η Σκόπελος έχει δύο λιμάνια την Γλώσσα και την Σκόπελο (χώρα). Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στον Πάνορμο, στο μέσον της αποστάσεως των δύο λιμανιών.

Ενημέρωση για Covid-19:

Διαβάστε για την πολιτική μας και τις ενέργειες σχετικά με τα μέτρα που εφαρμόζουμε κατά του COVID-19.

Διαβάστε περισσότερα εδώ